Boligudlejning

Manse Ejendomme tilbyder boligudlejning på Lolland-Falster. Det består af enfamiliehuse i størrelsesordenen 70-140 kvm.

Boligudlejning på Lolland-Falster

På denne side kan du læse mere om vores udlejning af enfamiliehuse. Ønsker du at høre mere om lejemålene, og om nogle af husene er ledige, er du velkommen til at kontakte os.

Udleje af enfamiliehuse

Hos Manse Ejendomme udlejer vi kvalitetsboliger på Lolland-Falster til beboelse. Alle lejemål er af høj standard, hvor lejerne kan føle sig godt tilpasse – det er trods alt i sit hjem, at man opholder sig mest! 

Vi udlejer enfamiliehuse i størrelsesordenen 70-140 kvm, hvor der er noget for enhver familie. Ønsker du at høre mere om lejemålene, er du altid velkommen til at kontakte os.

Måske har vi det perfekte hus?

I 2017 købte vi vores første ejendom, og sidenhen har vi fået flere. Vi har dermed lejeboliger til alle slags familier – både til de byglade og de naturelskende, og til dem, der ønsker enten meget eller mindre plads.

Tag gerne kontakt til os for at høre mere om mulighederne og finde ud af, om vi har ledige lejemål. Måske er netop det perfekte hus for jer ledigt?

Kontakt os og få et tilbud på boligudlejning

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores services inden for boligudlejning, malerarbejde, rengøring, ejendomsservice eller murerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Manse Ejendomme. Vi står klar til at hjælpe på hele Sydsjælland og Lolland-Falster – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave!