Rengøring

Manse Ejendomme tilbyder rengøring på Sydsjælland og Lolland-Falster, hvor vi kan hjælpe med dybdegående rengøring for både private, erhverv, boligforeninger, kommuner m.m.

Rengøring på Sydsjælland og Lolland-Falster

På denne side kan du læse mere om et udpluk af vores ydelser og services inden for rengøring. Har du nogle spørgsmål, eller står du med en opgave, der ikke er beskrevet, er du velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning på opgaven!

Rengøring for private og erhverv

Har dit hus eller dine lokaler brug for en god omgang rengøring, men har du ikke selv tid og mulighed for det? Så tag gerne fat i os! 

Vi tilbyder alle former for rengøringsydelser til private kunder, erhvervskunder, boligforeninger, kommuner m.m., så I ikke selv skal stå med besværet. Vi sørger for at gøre funklende rent, hvor der rengøres specifikt fra opgave til opgave.

Dybdegående rengøring

Vi har udført mange slags rengøringsopgaver gennem tiden, og derfor kan vi skræddersy opgaven efter præcis dine ønsker. Skal det være en engangsaftale eller en fast serviceaftale, er præcis op til dig – vi gør rent helt efter behov!

Vi sørger altid for at gå i dybden med rengøringen, hvor vi bl.a. kan hjælpe med almindelig rengøring, trapperengøring, vinduespolering og renholdelse af udendørsarealer.

Effektive produkter

Vi tilbyder kvalitetsrengøring med virkningsfulde resultater, hvor opgaven bliver løst på bedst mulig vis med det, der kræves af remedier. Vi benytter effektive rengøringsprodukter, men hvor produkterne samtidigt også er skånsomme mod klimaet og omgivelserne. 

Med en god og solid erfaring arbejder vi altid professionelt og ambitiøst ud fra vores egne høje krav til rengøringen.

Kvalitet og tillid i højsædet

Lige meget hvilket stykke arbejde, vi skal udføre for jer, sørger vi altid for at udføre det grundigt – som var det hjemme hos os selv! Et godt, solidt stykke arbejde er vores motivation, og med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi den gode service, vi leverer.

Hos os er en aftale altid en aftale, og vi har fokus på en god og kontinuerlig dialog mellem os og kunden, som er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.

Kontakt os og få et tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores services inden for boligudlejning, malerarbejde, rengøring, ejendomsservice eller murerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Manse Ejendomme. Vi står klar til at hjælpe på hele Sydsjælland og Lolland-Falster – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave!