Ejendomsservice

Manse Ejendomme tilbyder ejendomssservice på Sydsjælland og Lolland-Falster, hvor vi fokuserer på både indvendig og udendørs vedligeholdelse samt rengøring af fællesarealer.

Vicevært- og ejendomsservice på Sydsjælland og Lolland-Falster

På denne side kan du læse mere om et udpluk af vores ydelser og services inden for ejendomsservice. Har du nogle spørgsmål, eller står du med en opgave, der ikke er beskrevet, er du velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning på opgaven!

Indvendig vedligeholdelse

Vi tilbyder indvendig vedligeholdelse, som bl.a. består af tilsyn af ejendommen, eftersyn af fejl og mangler, udskiftning af pærer i opgangen, tilsyn af kloakker og rensning af disse, hvis muligt – og ellers tilkalder vi ekstern assistance. 

Vi kan også tilbyde opsyn med og lettere rengøring i kælderen, og derudover udfører vi normalt forfaldende, indvendigt viceværtarbejde.

Udendørs vedligeholdelse

Vi kan bl.a. hjælpe med rengøring og slåning af græsarealer, og vi kan sammenrive blade m.m. samt fjerne forskelligt affald på området omkring ejendommen, som vi lægger i ejendommens containere.

Derudover skifter vi pærer i belysningen, udskifter navne på tavler i opgaven og sørger for forskellige vinterforanstaltninger, f.eks. at sikre adgang til ejendommen.

Rengøring af fællesarealer

Vi tilbyder at rengøre fællesarealer – enten månedligt, årligt eller i vinterperioden. 

Her er der tale om mange forskellige arbejdsopgaver, hvor vi bl.a. kan hjælpe med rengøring af kælder, kontrol af nedløb og tagrender, tjek og rengøring af vinduer, græsslåning, fjernelse af ukrudt, rengøring af skaldespande/containere, ordne løst puds, reparation af maling – og mange flere, skræddersyede opgaver!

Kvalitet og tillid i højsædet

Lige meget hvilket stykke arbejde, vi skal udføre for jer, sørger vi altid for at udføre det grundigt – som var det hjemme hos os selv! Et godt, solidt stykke arbejde er vores motivation, og med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi den gode service, vi leverer. 

Hos os er en aftale altid en aftale, og vi har fokus på en god og kontinuerlig dialog mellem os og kunden, som er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.

Kontakt os og få et tilbud på ejendomsservice

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores services inden for boligudlejning, malerarbejde, rengøring, ejendomsservice eller murerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Manse Ejendomme. Vi står klar til at hjælpe på hele Sydsjælland og Lolland-Falster – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave!