Malerarbejde

Manse Ejendomme tilbyder maleropgaver på Sydsjælland og Lolland-Falster, hvor vi både kan hjælpe med indendørs og udendørs malerarbejde for private, erhverv, boligforeninger m.m.

Malerarbejde på Sydsjælland og Lolland-Falster

På denne side kan du læse mere om et udpluk af vores ydelser og services inden for maleropgaver. Har du nogle spørgsmål, eller står du med en opgave, der ikke er beskrevet, er du velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning på opgaven!

Malerarbejde for alle

Vi udfører alt inden for malerarbejde, hvor kun det bedste er godt nok! Vi leverer et ordentligt og omhyggeligt stykke arbejde, hvor vi altid benytter os af de bedste og mest miljørigtige produkter. 

Vi tilbyder malerarbejde inden for bl.a. forfaldne opgaver, renovering, nedrivning eller til helt nye huse – præcis efter dine ønsker. Vi kan hjælpe både private, erhverv, boligforeninger m.m. med lige det stykke malerarbejde, der skal til.

Indendørs malerarbejde

Vi tilbyder alle former for traditionelt malerarbejde indenfor. Det er lige fra maleropgaver, der omhandler maling af vægge, lofter og gulve samt større malerprojekter med renovering og nedbrydning. 

Hvad enten du står med et helt nyt hus, der trænger til en ny omgang maling, eller et renoveringsprojekt, hvor vægge og loft skal friskes op, er vi de rette at kontakte til opgaven.

Udendørs malerarbejde

Vi tilbyder alle former for traditionelt malerarbejde udenfor. Det kan være alt lige fra døre og vinduer til hele facader, sommerhuse, renoveringsopgaver, udhæng og underlister. Hvorvidt det er mur eller træværk, nye huse eller renoveringsprojekter, er vi klar til at hjælpe med opgaven.

Vi maler altid med udgangspunkt i den enkelte kundes ønske og behov – og udfører et smukt resultat, som holder længe.

Kvalitet og tillid i højsædet

Lige meget hvilket stykke arbejde, vi skal udføre for jer, sørger vi altid for at udføre det grundigt – som var det hjemme hos os selv! Et godt, solidt stykke arbejde er vores motivation, og med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi den gode service, vi leverer.

Hos os er en aftale altid en aftale, og vi har fokus på en god og kontinuerlig dialog mellem os og kunden, som er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.

Kontakt os og få et tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores services inden for boligudlejning, malerarbejde, rengøring, ejendomsservice eller murerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Manse Ejendomme. Vi står klar til at hjælpe på hele Sydsjælland og Lolland-Falster – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave!