Murerarbejde

Manse Ejendomme tilbyder mindre mureropgaver på Sydsjælland og Lolland-Falster, hvor vi kan hjælpe med de fleste mindre, forfaldne opgaver og reparationer for både private og erhverv.

Murerarbejde på Sydsjælland og Lolland-Falster

På denne side kan du læse mere om et udpluk af vores ydelser og services inden for mindre mureropgaver. Har du nogle spørgsmål, eller står du med en opgave, der ikke er beskrevet, er du velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning på opgaven!

Til private og erhverv

Har du brug for at få lavet et stykke mindre murerarbejde, er du velkommen til at tage fat i os. Vi kan klare de fleste mindre, forfaldne opgaver, bl.a. inden for facadeopretning, reparation af sokkel m.m.

Vi tilbyder at hjælpe med mindre, forfaldne mureropgaver til alle slags kunder – både privat og erhverv – og vi håndterer alle opgaverne med lige stort engagement og gå-på-mod.

Mindre mureropgaver

Vi tilbyder vores hjælp inden for det mindre murerarbejde, bl.a. renoverings – og reparationsopgaver samt andre forfaldne opgaver. 

Vi sørger hele tiden for at holde os godt informeret om bl.a. skærpede isoleringskrav, normer og regler m.v., og vi sørger for at tage hensyn til de eksisterende materialer – nemlig hvilke mursten og hvilken mørtel, murværket er opført af.

Ha' styr på detaljerne

Det er tit de små ting, der gør en stor forskel for det samlede udtryk og indtryk. De små reparationer kan hurtigt friske et rum op, så det kan se ud som om, at det er totalrenoveret og nyistandsat – så hvis du ikke har behov for den helt store renovering, kan mindre renoveringer være løsningen.

Vi kan bl.a. hjælpe, hvis du har en facade, der har revner og er ødelagt – så kan en mindre reparation gøre alverden til forskel!

Kvalitet og tillid i højsædet

Lige meget hvilket stykke arbejde, vi skal udføre for jer, sørger vi altid for at udføre det grundigt – som var det hjemme hos os selv! Et godt, solidt stykke arbejde er vores motivation, og med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi den gode service, vi leverer.

Hos os er en aftale altid en aftale, og vi har fokus på en god og kontinuerlig dialog mellem os og kunden, som er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.

Kontakt os og få et tilbud på murerarbejde

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores services inden for boligudlejning, malerarbejde, rengøring, ejendomsservice eller murerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Manse Ejendomme. Vi står klar til at hjælpe på hele Sydsjælland og Lolland-Falster – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave!