Om os

Leder du efter en vicevært på Sydsjælland og Lolland-Falster, der udfører arbejdsopgaver i høj kvalitet og som gør sit arbejde til tiden? Så er du velkommen til at tage fat i Manse Ejendomme.

Udleje og alsidige services på Sydsjælland og Lolland-Falster

Velkommen til Manse Ejendommes hjemmeside – en servicevirksomhed fra 2017, der tilbyder udleje og alsidige services inden for viceværtopgaver, ejendomsservice, rengøring, malerarbejde og murerarbejde. Vi udfører opgaver for alle slags kunder – både private og erhverv, og store som små! 

Vi er glade for vores arbejde og sørger derfor altid for at udføre det i høj kvalitet – som var det hjemme hos os selv! Vi sørger for at stille alle behov, så hele ejendommen ser pæn og ren ud, og vi anvender naturligvis de bedste redskaber til arbejdet, så vi kan gennemføre opgaverne nemt, hurtigt og effektivt. 

Vi ønsker, at vores kunder skal føle tryghed og tillid ved os og vores arbejde. Derfor sørger vi altid for at gennemgå ønsker og behov i fællesskab med kunden – og derefter laver vi en aftale ud fra dette grundlag. Vi skræddersyer altid vores aftaler efter hver opgave og hver kunde, så du kan få en engangs- eller fast aftale i hus – præcis, som du vil have det!

Netværk

Vi har gode samarbejdspartnere, så vi kan få løst opgaverne nemt og effektivt.

Gå-på-mod

Vi er klar til at tage fat ved alle opgaver og besidder stort engagement og motivation.

Løsninger

Der kan altid findes en løsning på en opgave - så du kan få det ønskede resultatet.

Kontakt os og få et tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om vores services inden for boligudlejning, malerarbejde, rengøring, ejendomsservice eller murerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte Manse Ejendomme. Vi står klar til at hjælpe på hele Sydsjælland og Lolland-Falster – og giver gerne et uforpligtende tilbud på netop din opgave!